Gerucht: ‘Apple test Siri voor iPhone 4’

Bronnen beweren tegenover de websites Jailbreaknation en App Advice dat Apple op het moment Siri voor de iPhone 4 aan het testen is. Of de virtuele assistent ook echt zijn weg zal banen naar de iPhone 4, is nog de vraag.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Siri iPhone 4SApple zou op het moment bezig zijn met een iPhone 4-versie van Siri. Dit heeft een bron dichtbij Apple beweert tegenover de website Jailbreaknation. Een andere bron bevestigt de bewering tegenover App Advice. Apple zou Siri al hebben getest op de iPhone 4’s van verschillende werknemers. Het is nu nog de vraag of de iPhone 4-versie ook daadwerkelijk uit zal komen.

Volgens de bron van App Advice ging de test van Siri zeer goed. De iPhone 4 zou qua hardware sterk genoeg zijn om de virtuele assistent te draaien. De microfoon van de iPod Touch 4G zorgt voor dit platform alleen voor problemen. Omdat deze niet zo goed is als die in de iPhone 4S, zou Siri problemen kunnen hebben met het registreren van commando’s. Daarom zal Siri zich wellicht limiteren tot de iPhone.

Dat Siri op de iPhone 4 zou werken is geen verrassing. Verschillende jailbreakers waren al in staat om de functie aan de praat te krijgen, al lopen ze tegen problemen aan wanneer een commando naar Apple verstuurd moet worden. Jackoplane werkt aan een efficiënte iPhone 4-jailbreak van Siri die ook zal verbinden met Apple’s servers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2011, 14:31
Categorieën Geruchten, iDevices, iOS
Onderwerpen iPhone 4, siri

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.