Gaat Nintendo games voor de iPhone beschikbaar stellen?

De website No Heat beweert dat Nintendo games voor de iPhone beschikbaar gaat stellen. Ze zullen via de iTunes Store worden verkocht voor $29 per stuk en zijn gericht op een wat ouder publiek.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Super Mario spelen op de iPhone? Het zou binnenkort werkelijkheid kunnen worden, want er zijn geruchten dat Nintendo een aantal spellen voor de iPhone wil licenseren. Althans, dat zegt de website No Heat, die geen bronnen kan noemen, maar wel weet te vertellen dat de games in de iTunes Store voor $29 per stuk te koop zijn. De games zijn gericht op een “wat ouder publiek”, dus het is te verwachten dat het niet de nieuwste games zijn.

Als dit waar is, is Nintendo een van de weinige partijen die software voor de iPhone mogen ontwikkelen. Het is geen slechte keuze: er zijn al een hoop interessante spellen voor de Nintendo DS ontwikkeld, die aangepast kunnen worden voor de iPhone. Het is te hopen dat Nintendo daarbij ook gebruikmaakt van de bewegingssensoren die in de iPhone aanwezig zijn, net als bij de Wii. Toch is $29,99 een behoorlijk hoge prijs voor een spelletje: op de Wii betaal je gemiddeld zo’n $10 voor de wat oudere Mario-spelletjes.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 21:22

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.