For Pilots Only maakt iPad-houder voor piloten

De Tech Board iPro Kneeboard is een houder die piloten om hun been kunnen vastmaken, zodat ze tijdens het vliegen de iPad onder handbereik hebben.

ipad houder voor pilotenAls piloot is het wel heel gemakkelijk om bij een tripje naar de VS een iPad mee te nemen. In de cockpit komt zo’n iPad ook goed van pas: je kunt voor vertrek nog wat weerkaarten bekijken, het laatste nieuws opvragen of een boek lezen. Maar hoe berg je de iPad op tijdens het vliegen, zodat je bij turbulentie geen aluminium projectiel naar je hoofd geslingerd krijgt? For Pilots Only heeft daar iets op bedacht: een metalen houder met de naam Tech Board iPro Kneeboard. Voor deze handgemaakte houder betaal je $150 waarbij je rekening moet houden met een levertijd van maximaal drie weken.


De Tech Board iPro Kneeboard heeft een sluitklep met documentenklem voor notities en rondslingerende papieren. Opengeklapt heb je volledige toegang tot alle knoppen van de iPad, inclusief de dock connector. De binnenkant is voorzien van zachte bekleding om krassen te voorkomen. De term Kneeboard houdt in dat er een elastische band aanwezig is, waarmee je als piloot de iPad om je bovenbeen kunt vastmaken, zodat je tijdens het vliegen de handen vrij hebt. Voor automobilisten die vaak in de file staan is het misschien ook een uitkomst.

ipad houder

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2010, 12:11
Categorie Accessoires
12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.