Reacties voor: Exclusieve iPhone-deal van T-Mobile voorlopig niet in gevaar

Vodafone laat momenteel door juristen onderzoeken of de uitspraak van de Franse rechter over het exclusieve iPhone-contract met Orange, ook in Nederland toepasbaar zou zijn. KPN heeft geen plannen om de deal aan te vechten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Nou, dan mag de rest ook de BlackBerry storm gaan verkopen, want die is nu exclusief bij Vodafone… Het zelfde als KPN met de N96, al is die al wel ook verkrijgbaar bij andere providers…

  2. Lol, grappig dat ik nou gewoon een iPhone met Vodafone simlock en kaart heb gekocht (van GSM.nl, dat wel)

  3. ja, ik heb ook vodafone abonnement op me iPhone (1g). ook online gekocht, dat ik die nieuwe iPhone niet heb gekocht was toch wel een beetje dat er T-mobile only op zat. ik ben niet zo gesteld op T-mobile, ik hoop dat de volgende iPhone verkrijgbaar komt met een vodafone abo want dat voelt gewoon erg vertrouwd 😀

  4. T-Mobile heeft zijn systemen aangepast voor Visual Voicemail. Als die andere providers behalve T-mobile nu ook eens zouden investeren in zulke noviteiten, maar niks van dit alles. Apple heeft gelijk dat ze in zee gaan met een provider die dergelijke nieuwe functies vanuit zijn netwerk wil aansturen. Grote klasse!

  5. Succes zonder Nederlandse wet tegen koppelverkoop…

  6. Ik heb een update geplaatst vanwege een e-mail die we van Vodafone kregen. Ik ben nog aan het puzzelen wat het verschil is tussen de berichtgeving van Tweakers en de manier waarop wij het hebben opgeschreven.

  7. Vodafone wil Nederland wat hervormingen doorvoeren

    – Koppelverkoop verbieden.
    – Persvrijheid moet ook aan banden.
    – Vrijheid van meningsuiting lijkt ook geen hoge prioriteit te krijgen.

    Vertel mij het essentiële verschil tussen Vodafone overweegt klacht over exclusieve iPhone-deal en Vodafone overweegt klacht tegen T-Mobile om iPhone-deal

    Zo ffkes mijn gal gespuwd, zolang dat natuurlijk nog mag 🙂

  8. @Gabber: En is die site een beetje betrouwbaar?

  9. Hey Sossie, het probleem lijkt in dit geval toch echt bij Tweakers te liggen. Zij hebben een gesprek met de woordvoerder ‘opgeblazen’ tot een kop waaruit blijkt dat Vodafone al meteen in actie wil komen. Verderop in het artikel staat de nuancering (nu nog niet, later misschien). Tweakers heeft de kop nu ook aangepast.

    Nee, wij lopen niet aan het handje van Vodafone. Ik weet dat ik me niet populair maak hiermee, want Tweakers kan in de ogen van veel fanboys lezers niets fout doen, maar in dit geval is de schijn toch wel een beetje tegen Tweakers, dat ze met hun oorspronkelijke kop meer suggereren dan er aan de hand is.

  10. Ik vindt sowiezo dat Tweakers (en nu.nl, maar in mindere maten) iets te negatief over Apple en elk ander sofware bedrijf die niet door Linux of MS wordt gesuport. Maar dat is mijn mening…

    On Topic: Ik vindt het goed dat Vodafone de optie open houdt met een klaagt. Het bereik van 3G is nu nou eenmaal niet heel erg goed vergeleken met Vodafone. Als alleen dan maar wel goedkoop blijft met dezelfde funties.

  11. Origineel geplaatst door iPhoneclub (Gonny)
    Hey Sossie, het probleem lijkt in dit geval toch echt bij Tweakers te liggen. Zij hebben een gesprek met de woordvoerder ‘opgeblazen’ tot een kop waaruit blijkt dat Vodafone al meteen in actie wil komen. Verderop in het artikel staat de nuancering (nu nog niet, later misschien). Tweakers heeft de kop nu ook aangepast.Nee, wij lopen niet aan het handje van Vodafone. Ik weet dat ik me niet populair maak hiermee, want Tweakers kan in de ogen van veel fanboys lezers niets fout doen, maar in dit geval is de schijn toch wel een beetje tegen Tweakers, dat ze met hun oorspronkelijke kop meer suggereren dan er aan de hand is.

    Ah oke dat was niet helemaal duidelijk bij mij :). Ik dacht dat Vodafone jullie de schuld gaf terwijl het artikel nagenoeg dezelfde bedoeling had als dat van Tweakers.net

  12. toch zou het goed zijn voor de prijzen in het algemeen en de keuze voor de consument als hij gewoon bij de provider van zijn keuze de telefoon van zijn keuze kon kiezen. Eerlijk is eerlijk de T-Mobile abonnemnt bevalt mij prima. Eigenlijk weinig waar ik over kan klagen op dit moment behalve nog steeds een bij tijd en weile slechte dekking in sommige delen van Nederland. Daar staat dan weer tegenover dat de prijzen heel redelijk zijn bij T-Mobile en de snelheden (mits 3g) heel acceptabel.

  13. Is het vreemd als ik zeg dat ik een iphone 3G met een Telfort (bellen via KPN) contract heb? Ben super tevreden, snel internet en ook nog eens een goedkoop abb.

  14. ik ben erg blij met mijn iphone met KPN icm met internet pro abonnement (ipv suf en mail). Supersnel internet en bijna landelijke 3G dekking

  15. Ik ben juist weer tevreden met mijn T-mobile abbo :p 3G-bereik is over het algemeen goed en qua kosten vind ik het ook wel meevallen.. Voor 30€ per maand krijg ik elke maand 150min en 150sms en onbeperkt internet!

    Maarja, ik ben al klant bij T-mobile toen het nog Ben was, en heb dus ook geen ervaring met Vodafoon, KPN, etc..

  16. ik ben voornemens om een iphone aan te schaffen
    klopt het dat als je deze koopt bij call.nl simlock vrij met vodafone of KPN abonnement dat dan de garantie vervalt als er iets mee is.
    Ik ben al van het begin van he tmobiele tijdperk bij KPN
    maar helaas leveren zij geen Iphone.
    graag een advies, waar ik het beste kan kopen
    ik wil een goed bereik. En is het zo als het bereik niet goed is dat dan het internet aandeel ook niet goed werkt.

  17. ik zit al meer dan 8 jaar bij ben (t-mobile) en heb hier in de jaren nooit last van iets gehad.
    @leo ik zou bij t-mobile en relax 300 afsluiten voor 2 jaar met een gratis iphone 16gb met gratis internet abbo.

  18. dank jewel,
    hoe zit hett met het interdfnet, als je weinig bereik hebt.
    zijn er al verbetereingen voor de batterij? @weirdo25:

  19. het 3g is in de randstad redelijk goed te doen, als dit niet werkt gaat hij over op het anderen netwerk van t-mobile.@leo:

  20. 3G is hier in Nederland echt waardeloos, kwam na 2 weken gebruik pas voor het eerst op een 3G netwerk toen ik richting een grotere stad ging.
    In frankrijk had ik overal 3G ofwel Edge, maar die tweede heb ik hier nog nooit gehad, wordt Edge wel aangeboden door T-mobile?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.