iMac 2017

Apple registreert drie nieuwe desktop Macs in Europa

Waarschijnlijk volgende week onthuld

Apple heeft meerdere nieuwe desktop Macs geregistreerd bij de Eurasian Economic Commission. Dat wijst erop dat er drie nieuwe Macs op de planning staan die waarschijnlijk volgende week onthuld worden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De Eurasian Economic Commission, afgekort de EEC, heeft de afgelopen jaren al veel verklapt als het gaat om aankomende Apple-producten. Deze keer is het de beurt aan de Mac, want er zijn drie nieuwe desktop Macs opgedoken. Dit zijn waarschijnlijk nieuwe versies van de iMac en Mac mini, die op de planning staan voor volgende week.

Apple registreert drie desktop Macs

Apple-gebruikers staan al een tijdje te springen om updates voor de desktop en het wachten lijkt volgende week beloond te worden. Het aankomende oktober-event draait vooral om de iPad Pro, maar we mogen ook de Mac niet vergeten. In de registratie van vandaag, die ontdekt is door Consomac, zijn drie nieuwe modelnummers opgedoken. Het gaat om de nummers A1993, A2115 en A2116. Dit gaat vermoedelijk om de nieuwe Mac mini en een nieuwe 21,5- en 27-inch iMac.

Eurasian registratie voor de Mac desktop in 2018.

De nieuwe Mac mini krijgt naar verwachting nieuwe processors en de focus ligt daarbij vooral op professionals, zoals eerder ook al bleek. Over de nieuwe iMac is nog weinig bekend, maar ook hier verwachten we de nieuwste chips en misschien wel een spacegrijze uitvoering. Lang hoeven we nu niet meer te wachten, want het event begint al volgende week dinsdag om 15:00 ‘s middags.

Naast deze drie nieuwe desktops heeft Apple ook nog een nieuwe MacBook op de planning. Hiervoor is modelnummer A1932 gereserveerd, die eerder al uitlekte via registraties van nieuwe iPads en MacBooks. Het gaat dan waarschijnlijk om de 13-inch MacBook met nieuw Retina-display en Touch ID-sensor. In onze verwachtingen van het oktober-event lees je precies wat ons allemaal te wachten staat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2018, 13:39
Bron Bron Consomac
Via Via 9to5Mac
Categorie Mac & macOS
Onderwerpen imac, mac mini

Mac mini

De Mac mini is Apple's kleinste en voordeligste Mac. Het is een desktopcomputer waar je zelf nog een scherm, toetsenbord en muis op aan moet sluiten. De Mac mini is een klein vierkant kastje en wordt ook vaak als server gebruikt. Het meest recente model is de Mac mini met M1-chip (eind 2020) en is beschikbaar in zilver. Ook de Mac mini met Intel-chip (voorjaar 2020) is nog steeds verkrijgbaar. Lees alles over de Mac mini, een desktop Mac kopen en Mac-desktops vergelijken.

Mac mini
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.