Erento start met verhuur van iPhone

Erento is in Engeland van start gegaan met het verhuren van iPhones. In Duitsland was de dienst al langer actief, maar de huurprijs is wel aan de hoge kant.

ErentoEen nieuwe dienst is hét antwoord voor mensen die wel met een gloednieuwe Apple iPhone indruk willen maken op hun vrienden, maar geen zin hebben om er zelf eentje te kopen. Goedkoop is het echter niet: je betaalt £29 per dag of £99 per week, bij de huidige koers is dat €41 per dag en €139 per week. Ook voor bestaande iPhone-bezitters biedt het een mogelijkheid om de aanschafkosten snel terug te verdienen.

Een voorbeeld daarvan is Steve Morrison, die een hoop geld had betaald om een iPhone in handen te krijgen. Toen hij van de online verhuurdienst hoorde zag hij dat als een kans om z’n geld in een paar weken terug te verdienen. “Het is perfect voor iemand die op een party indruk wil maken en het is een goede manier om uit te proberen voordat je koopt.”

Erento brengt mensen die al in het bezit zijn van een bepaald product samen met mensen die er eentje willen uitproberen. Ze noemen zichzelf “a one stop shop for the rental industry” en zijn nog maar net in Engeland van start gegaan. In Duitsland bestaat de dienst al langer. Daar zijn inmiddels meer dan een miljoen items beschikbaar om te lenen, waaronder 600 Ferrari’s, 2.500 campers, een ijsbaan en 1.000 kastelen. Ook op de Duitse site van erento is de iPhone te huur: reken op prijzen tussen 29 en 49 euro per dag.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 december 2007, 11:39
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.