Delonghi DDSX220WF-app

De’Longhi komt met een luchtontvochtiger met HomeKit

Heb je last van te veel vocht in huis, dan heeft De'Longhi binnenkort het antwoord. De Italiaanse fabrikant gaat voor het eerst een luchtontvochtiger met HomeKit-ondersteuning op de markt brengen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

De’Longhi DDSX220WF

gaat om de De’Longhi DDSX220WF en hij is vanaf oktober verkrijgbaar. Deze luchtdroger is onderdeel van de serie AriaDry en heeft vijf instellingen. Tijdens het droger maken van de lucht worden meteen ook de bacteriën en allergenen verwijderd, zodat je minder snel last krijgt van een verstopte neus en allergische reacties. In 24 uur verwijdert het apparaat 21 liter vocht. Dit geldt bij een temperatuur van 30°C en een relatieve luchtvochtigheid van 80%. Je kunt alles aansturen via je Wi-Fi-netwerk en via HomeKit. Dat betekent dat je het apparaat kunt meenemen in je huisautomatiseringen.

Sneller de was drogen

Maar ook aan Android-gebruikers is gedacht: zij kunnen de Aria Dry-app installeren op hun toestel. Er zit een 4-voudig filtersysteem in met EPA-filter dat tot 99,96 procent van de deeltjes uit de lucht haalt. Ook zit er een actief koolstoffilter in om geurtjes te verwijderen. En tenslotte is er nog een filter voor stof en bacteriën.

Delonghi DDSX220WF filters

Maar waarom heb je nou zo’n apparaat nodig? Eén van de toepassingen is dat je graag wasgoed in huis droogt. Als je de wasfunctie inschakelt gaat de DDSX220WF lucht blazen en de constante luchtstroom zorgt er vervolgens voor dat je kleding tot 50% sneller droog is.

Delonghi DDSX220WF

Je moet in dit apparaat een koelmiddel gebruiken, maar gelukkig is die wel ecologisch verantwoord: R290 is volgens de fabrikant een natuurlijk gas, dat geen gifstoffen en andere schadelijke stoffen achterlaat. Wel moet je er rekening mee houden dat je het condenswater regelmatig moet weggooien.

Delonghi DDSX220WF-app

Via een dubbel drainagesysteem komt het vocht in een watertank terecht of kan met een slangetje worden afgevoerd. Je betaalt 449 euro voor De’Longhis DDSX220WF.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2019, 22:05
Bron Bron iPhone-ticker
Categorie Accessoires
Onderwerpen homekit, smart home

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.