iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 7 januari 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 7 januari 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoDe iCulture Vandaag van donderdag 7 januari staat in het teken van enkele nieuwe accessoires, een opname app die helaas alweer uit de App Store verdwenen is en de feestelijke verjaardag van één van de App Stores. Vier je deze met ons mee? Ook is er weer een gek Apple-patent opgedoken en bleek de Apple TV tijdens de feestdagen populair onder iCulture-lezers.

Nieuws

Apps

  • Vidyo is een handige app waarmee je direct schermopnames kan maken van je iPhone. Dit doe je in deze drie eenvoudige stappen. Helaas is de app alweer uit de App Store verwijderd.
  • Airmail voor de Mac heeft een handige snooze-functie waarmee je e-mails uit kunt stellen. Hoe je dat doet lees je in dit artikel.

Accessoires

  • Heb je een MacBook met USB-C-aansluiting? Dan kun je deze nieuwe hub ook gebruiken als je ej Mac oplaadt.
  • Een slimme boormachine, wie had dat gedacht? Black + Decker komt met een accu voor haar boormachines die je kan koppelen aan je iPhone.
  • Op zoek naar een tof accessoire voor je Apple-product? Wij hebben een overzicht voor je met interessante producten die op de CES aangekondigd zijn.

iCulture Deals

Meer vandaag

Look2Speak om te communiceren in een vreemde taal.
Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • Look2Speak (gratis, iPhone, iOS 6.0+) - Met Look2Speak communiceer je in een vreemde taal zonder de taal te hoeven spreken.
  • ANWB Onderweg (gratis, iPhone, iOS 12.0+) - ANWB Onderweg is geupdatet met verkeersincidenten in alle kaarten.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.