Creatief gaan fietsen met een waterbestendige iPhone

Jim heeft een creatief idee bedacht om tijdens de regen toch te gaan fietsen. Hij heeft een plastic fles kapot geknipt en deze op zijn fiets bevestigd. De iPhone zit binnen in de fles en houdt spatregen tegen.

Als de opening groot genoeg is, kun je de iPhone blijven bedienen.Wat doe je als je graag fietst en je de iPhone als navigatiemiddel gebruikt, maar het begint te regenen? Dan wil je zorgen dat deze natuurlijk niet nat wordt. Maar je hebt het geld niet om een dure waterbestendige case te kopen, zoals die van Pocket Solutions. Dan zit er maar één ding op: je bent creatief en verzint er wat op. De meest creatieve ideeen worden geboren bij gebrek aan beter. Zo ook bij Jim.

Jim is een frequent fietser en wil ook gewoon met regen zijn iPhone op de fiets kunnen gebruiken. Jim (jalexartis op Flickr) heeft een manier bedacht om toch naar buiten te kunnen door een plastic fles kapot te knippen en deze om zijn iPhone te bevestigen. Hij heeft de fles bevestigd aan een standaard fietshouder die hij gekocht heeft bij Semsons. De regen loopt automatisch van de fles af en komt niet op de iPhone.

Erg creatief. Ook al betwijfel ik de werking als het hagelt en stormt. Maar goed, wie gaat er dan nog fietsen?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2009, 11:45
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.