Circuitous in versie 1.1 geschikt voor linkshandigen (jailbreak)

De applicatie Circuitous is vanaf nu geschikt voor linkshandigen. Ook zijn er meer opties toegevoegd, zoals de mogelijkheid om door geopende applicaties te bladeren.

circuitousCircuitous is een applicatie waarmee je makkelijk van de ene naar de andere applicatie kunt switchen. Deze jailbreak-applicatie van Dan Zimmerman heeft een update naar 1.1 gekregen met heel wat nieuwe functies. Zo zie je voortaan de hoeveelheid vrij geheugen onderin de dock, je kunt dubbeltappen op de dock om meer geheugen vrij te maken en er staan teksten bij de labels (dit is in- en uitschakelbaar via de instellingen). Je kunt ook de iconen aantikken en ingedrukt houden om ze in een andere volgorde te zetten, of uit de dock slepen. Circuitous is een applicatie die ervoor zorgt dat er een dock aan de rechterkant van het scherm verschijnt. Op die manier kun je snel populaire applicaties starten en afsluiten.

Ook kan je bladeren door geopende applicaties, in de volgorde waarin je ze hebt opgestart. Je kunt in deze nieuwe versie vooruit en achteruit bladeren door de lijst met actieve applicaties. De applicaties vertonen nu ook animaties en Circuitous is geschikt gemaakt voor links- en rechtshandigen. Na het installeren is het slim om even de instellingen door te lopen, om te zien hoe Circuitous voor jou het best werkt. Circuitous is in de categorie Tweaks van Cydia te vinden, via de standaard al aanwezige repo’s.

Hier zie je de linkshandige weergave:
circuitous screens

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 maart 2010, 19:49
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.