iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Bouw een iPhone-applicatie in 24 uur

Op een conferentie in Silicon Valley gaat een medewerker van Laszlo Systems laten zien dat je in 24 uur een applicatie kunt bouwen, die goed genoeg is om prijzen te winnen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

LaszloApple heeft de webtechnologie AJAX als dé gereedschapskist voor het maken van iPhone-applicaties aangewezen. Dat het ontwikkelen van een applicatie niet veel tijd hoeft te kosten gaat Bret Simister demonstreren op de conferentie AJAXworld. Hij zal tonen dat je in 24 uur een applicatie als Newsmatch kunnen bouwen. Dit nieuwsspel werd door Wired gekozen als één van de acht coolste iPhone-applicaties.

Je moet dan wel gebruik maken van OpenLaszlo en de spreker is Chief Interface Architect van Laszlo Systems. AJAXWorld Conference & Expo 2007 vindt plaats van 23 tot 26 september in Santa Clara, in Silicon Valley. Het is voor het eerst dat op dit evenement een speciale ‘iPhone Track’ plaatsvindt; hopelijk zullen daar nog meer interessante applicaties naar voren komen.

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 21:25
Categorie Apps
Onderwerpen ontwikkelaars, populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.