iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 26 augustus 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 26 augustus 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoWil Er was vandaag weer een hoop te beleven op iCulture. We schreven over de Pegasus-spionagesoftware, dat Apple gelukkig kon stoppen door iOS 9.3.5 uit te brengen. Ook legden we uit hoe je kunt voorkomen dat WhatsApp jouw data met adverteerders deelt en hoe WhatsApp met Siri in iOS 10 gaat werken. Over Siri gesproken: de virtuele assistent heeft wat problemen met de huidige kwaliteit van microfoons. Die zou de verdere ontwikkeling van Siri’s intelligentie namelijk in de weg staan. Je leest er alles over in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

  • iOS 10 beta 8 is vanaf nu te downloaden. Ook voor de publieke betatesters is er weer een nieuwe versie, namelijk publieke beta 7. Zou er weer een ernstig beveiligingslek zijn gevonden?
  • Alleen voor ontwikkelaars: tvOS 10 beta 7, waar eigenlijk geen nieuwe functies in zitten.
  • ‘Sorry, dat verstond ik niet.’ De kwaliteit van microfoons houdt de vooruitgang van Siri tegen.
  • Apple gaat een speciale iPhone voor Japan maken en we krijgen nogmaals de bevestiging dat er in 2017 geen homeknop meer in zit.

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Hooks-appDeze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Deze handige app voegt een chatfunctie toe, zodat je met anderen verder kunt praten over wat er gebeurd is.
  • MAPS.ME – Offline kaarten (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Deze offline kaartenapp heeft de kaartgegevens bijgewerkt en een groot zoekprobleem opgelost.
  • WordPress (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Vanaf nu kun je handige snelkoppelingen gebruiken op externe toetsenborden.
  • Snapchat (gratis, iPhone + IAP, iOS 10.0+) - Als je apparaat in Energiebesparingsmodus staat, beperkt Snapchat automatisch het batterijverbruik.
  • Simplenote (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Simplenote biedt nu ondersteuning voor Markdown.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.