BatteryPro van ElevationLab voor iPhone en Apple Watch.

BatteryPro laadt je iPhone en Apple Watch tegelijkertijd op

De BatteryPro is een powerbank die zowel je iPhone als Apple Watch oplaadt. De lader heeft een handige band, zodat de Apple Watch nooit van zijn plek af glijdt.

BatteryPro van ElevationLab voor iPhone en Apple Watch.
De vakantieperiode komt er weer aan, dus dat betekent een hoop koffers en spullen pakken als je een welverdiende vakantie ingepland hebt. Heb je een iPhone en Apple Watch, dan moet je natuurlijk ook denken aan de nodige opladers. Als je het meeslepen van een Apple Watch- én iPhone-lader te onhandig vindt, dan kan deze BatteryPro goed van pas komen. De BatteryPro is een powerbank die zowel je iPhone als Apple Watch tegelijkertijd kan opladen.

BatteryPro van ElevationLab

Een powerbank kan altijd van pas komen en er zijn al diverse powerbanks die werken met de Apple Watch en je iPhone. De BatteryPro van ElevationLab heeft echter een handigheidje waardoor hij net wat bruikbaarder is dan soortgelijke powerbanks. De BatteryPro heeft allereerst een geïntegreerde gecertificeerde Apple Watch-lader. Hoewel deze wel magnetisch is zoals de standaard lader, is dit lang niet sterk genoeg om de Apple Watch hier op vast te laten liggen. De BatteryPro bevat een elastieke band die je om de Apple Watch heen doet, zodat deze niet van zijn plek valt. Het voordeel hiervan is dat je de lader met Apple Watch zo in je tas kunt gooien, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de Apple Watch van de magnetische lader af valt.

De BatteryPro laadt daarnaast ook gewoon je iPhone op dankzij de meegeleverde Lightning-kabel. Deze powerbank heeft een capaciteit van 8.000mAh, wat volgens de makers genoeg is om je Apple Watch twee weken van stroom te voorzien of je iPhone drie dagen volledig op te laden. De afmetingen van de powerbank zijn ongeveer gelijk met die van de iPhone 7. In combinatie met de Apple Watch werkt hij ook met Nightstand, omdat je hem ook rechtop kunt zetten.

BatteryPro van ElevationLab voor Apple Watch.

Je kunt de BatteryPro bestellen via de website van ElevationLab. Normaal kost hij $99, maar met de code POWERUP krijg je 20% kassakorting. Wel komen hier nog verzendkosten naar Nederland bij die neerkomen op ongeveer $18. Zoek je een goedkoper alternatief, dan kun je eventueel terecht bij de ZENS Powerbank. Deze bevat ook een geïntegreerde Apple Watch-lader, maar heeft wel een lagere capaciteit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 mei 2017, 18:13
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, batterij, powerbank

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.