Appontwikkelaars bijeen in Amsterdam: programma Mdevcon 2013 bekend

Het programma van Mdevcon 2013 is bekend. Tijdens deze conferentie kun je leren over ontwikkelen voor iOS, Android, Google TV en meer.

mdevconDe conferentie Mdevcon komt op 14 en 15 maart naar Amsterdam. Vorig jaar werd Mdevcon voor het eerst georganiseerd en was meteen een succes. Dit jaar zal er extra aandacht zijn voor beginnende ontwikkelaars en start-ups. Het programma bestaat uit een mix van onderwerpen rond iOS, Android, Google TV, testen, beveiling en meer.

Speciaal voor beginnende ontwikkelaars is er op 14 maart een workshop van Bolot Kerimbaev (Big Nerd Ranch). De workshop duurt de hele dag en maakt je vertrouwd met de beginselen van iOS-programmeren. Voor gevorderde coders is er op 15 maart een sessie over de duistere kunsten van Objective-C, door Mikey Ward van Big Nerd Ranch. Of je kunt de 14e ‘s ochtends gaan luisteren naar het maken van iOS-apps met Cocos2D, een presentatie die Maxim Zaks van Wooga geeft. Er zijn ook sessies van medewerkers van Google, Studio Magnolia, Black Pixel, BarTune, TasteFilter en diverse andere partijen. Effectief iOS-netwerkprogrammeren? Dat leer je op 15 maart tijdens een sessie van Ben Scheirman. De afsluiter is een presentatie van Matt Gemmell, waarin zal worden ingegaan op de waarde van jezelf, als ontwikkelaar. iPhoneclub is mediapartner van Mdevcon 2013 en zal daarom aanwezig zijn om met ontwikkelaars te praten en verslag te doen.

Meer informatie en kaarten bestellen: Mdevcon 2013

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:10
Categorie Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.