Apple Stores krijgen speciale iPhone-activatiegedeeltes

Apple zou vanaf vandaag in verschillende Apple Stores een apart gedeelte in gaan richten om het proces van activatie van een iPhone nog sneller te laten verlopen. Hiervoor gaat Apple ook nog iPhone-experts gebruiken die in specifieke kleding rondloopt om je te helpen.

Apple StoreOm het activatieproces bij de aankoop van een iPhone nog sneller te laten verlopen gaat Apple in veel Apple Stores speciale iPhone-zones inrichten. De zogenaamde iPhone Activation Zones bieden klanten de mogelijkheid om hun iPhone op te halen en direct te activeren. Klanten kunnen online hun iPhone al registreren om het proces bij de iPhone-gedeeltes in de Apple Store nog sneller te laten verlopen.

Ook zou Apple speciale medewerkers in deze gedeeltes van de winkel rond hebben lopen die iPhone-experts zijn. Deze personen hebben herkenbare kleding en badges en kunnen je alles vertellen over het activeren van je iPhone. Apple wil hiermee (beginnende) iPhone-gebruikers helpen om makkelijker te achterhalen waar ze hun problemen en vragen kwijt kunnen en deze zo spoedig mogelijk op te lossen. Op dit moment is nog niet bekend of deze activatiegedeeltes en personeel ook in Nederland ingezet zullen worden, als Apple daadwerkelijk een winkel opent in het Hirschgebouw in Amsterdam. In de Amerikaanse Apple Stores is de maatregel per direct ingevoerd: vanaf vandaag kun je de herkenbare iPhone-medewerkers al aantreffen in hun iPhone-zone.

Bron: MacRumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2009, 10:11
Categorie Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.