App-switcher Circuitous nu ook geschikt voor de iPad (jailbreak)

De op de iPhone populaire app-switcher Circuitous is sinds versie 2.0 ook geschikt voor gebruik op de iPad. In combinatie met Backgrounder heb je met deze applicatie gratis volledige multitasking tot je beschikking op de iPad.

CircuitousDe op de iPhone populaire app-switcher Circuitous is sinds versie 2.0 ook geschikt voor gebruik op de iPad. In combinatie met Backgrounder heb je met deze applicatie gratis volledige multitasking tot je beschikking op de iPad.

Met behulp van Activator kun je zelf instellen hoe je de dock van Circuitous wilt (de)activeren. Daarnaast kun je instellen hoe je snel tussen applicaties wilt switchen, zonder dat de dock verschijnt. Je kunt bijvoorbeeld een swipe naar rechts over de statusbar instellen om naar de vorige applicatie te gaan en een swipe naar links voor de volgende applicatie.

Naast de compatibiliteit met de iPad zijn in versie 2.0 onder andere de overgangen enigszins aangepast, kun je voortaan zelf kiezen of je de Circuitous-dock bovenaan, onderaan of in het midden weer wilt geven en kun je ook een dock met favorieten weergeven.

Zoals je aan de linkerkant kunt zien zijn er allerlei instellingen waarmee je Circuitous precies naar je eigen smaak in kunt stellen. Als je Circuitous voor het eerst gebruikt, kun je via het menu Instellingen naar Circuitous gaan en vervolgens kiezen voor Tutorial. In deze handleiding worden alle mogelijke instellingen van de applicatie uitgebreid uitgelegd.

Circuitous is gratis te downloaden via de repository van BigBoss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2010, 22:48
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.