Acteur Tony Curtis neemt iPhone mee het graf in

Acteur Tony Curtis hield zoveel van zijn iPhone, dat hij de smartphone meeneemt in zijn graf. De 85-jarige Curtis werd gisteren begraven.

coffin iphoneDe Amerikaanse acteur Tony Curtis werd gisteren begraven. Nu gebeurt het wel vaker dat mensen wat favoriete spullen meenemen: een ring of een brief van een dierbare. Maar Curtis hield zoveel van zijn iPhone, dat hij die ook meenam in het graf. In het lijstje van Curtis staat verder: een Stetson-hoed, een Armani-sjaal, autohandschoenen en een exemplaar van Curtis’ favoriete boek ‘Anthony Adverse’. Aan dit boek had Curtis zijn artiestennaam te danken en het was ook de aanzet tot zijn filmcarrière.


De 85-jarige Tony Curtis is met zijn 85 jaar geen doorsnee iPhone-bezitter. MSNBC vond het meenemen van een iPhone belangrijk genoeg om het in de kop van een artikel te noemen en Gizmodo herkent er zelfs een maatschappelijke verschuiving in: we nemen geen erfstukken of andere waardevolle voorwerpen meer mee, maar alledaagse spullen waarmee we ons tijdens het leven hebben vermaakt. Hoewel het ook niet de eerste keer is, dat iemand een mobiele telefoon meeneemt. En grafkisten in de vorm van een iPhone zijn ook al bedacht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 oktober 2010 om 12:19
Categorie
Achtergrond
47 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.