4G Case voor iPad bij Amerikaanse operator

De Amerikaanse operator Sprint biedt een speciale hoes aan, waarin je de iPad en een draadloze hotspot kunt meenemen. Het gaat om een 4G Case, met een apart opbergzakje voor de Sprint Overdrive 3G/4G Mobile Hotspot, een draadloze hotspot die vergelijkbaar is met de MiFi, maar geschikt is voor 4G-netwerken. Voor wie de MiFi nog […]

sprint 4g ipad caseDe Amerikaanse operator Sprint biedt een speciale hoes aan, waarin je de iPad en een draadloze hotspot kunt meenemen. Het gaat om een 4G Case, met een apart opbergzakje voor de Sprint Overdrive 3G/4G Mobile Hotspot, een draadloze hotspot die vergelijkbaar is met de MiFi, maar geschikt is voor 4G-netwerken.

ipad hoesVoor wie de MiFi nog niet kent: dit is een apparaatje waar je een simkaart insteekt, zodat je op meerdere laptops, iPads en iPhones gelijktijdig kunt internetten (verkrijgbaar bij o.a. MiFiEurope.com voor €232). De Overdrive is geschikt voor maximaal 5 Wi-Fi-apparaten tegelijk en als je het apparaat koopt krijg je de hoes er gratis bij. Er zijn twee uitvoeringen: een envelopmodel en een sleeve. Helaas zijn de Sprint-hoezen alleen bij de Amerikaanse winkelketen Best Buy te krijgen, maar er zijn vast slimme accessoiremakers die hier wel marktkansen in zien.

Meer info: Sprint

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2010, 23:22
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.