Zite voegt persoonlijke profielen toe aan iPad-app

Zite heeft nu de mogelijkheid om persoonlijke profielen aan te maken. Zo hoef je nooit meer het nieuws van je huisgenoten door te lezen. De app krijgt op afstand de nieuwe Sybil-functies, dus updaten is niet nodig. Verder kan Zite ook bepaalde bronnen blokkeren.

zite icoonVorige week kon je lezen over OurPad, een app waarmee je de iPad met meerdere mensen kunt gebruiken. De applicatie Zite is dezelfde weg ingeslagen: deze nieuwsapp ondersteunt vanaf nu persoonlijke profielen. Zo voorkom je dat je de nieuwsbronnen van je partner en gebruikers in je huishouden moet doorbladeren. Zite is een applicatie die gaandeweg leert van je voorkeuren. De app past de mix van nieuwtjes aan jouw belangstelling aan. Gebruik je met meerdere mensen dezelfde iPad, dan gaat dat al snel rommelig worden. De nieuwe functie Sybil maakt daar een einde aan. Je kunt inloggen om je eigen nieuwsselectie te zien. Ook is het mogelijk om meerdere profielen voor jezelf aan te maken, zodat je je privé-interesses kunt scheiden van de nieuwsbronnen die je voor je werk volgt.

Verder kun je sinds kort bepaalde bronnen blokken. Is er een website waar je een hekel aan hebt, dan hoef je die niet meer te zien krijgen. Zite heeft ook Twitter-integratie en is in de laatste update sneller geworden. Om gebruik te maken van de nieuwe Sybil-functie met profielen hoef je niet in te loggen. De wijzigingen worden aan de serverkant doorgevoerd en komen automatisch beschikbaar in de app.

Downloaden: Zite (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 oktober 2011, 13:25
Categorie Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.