Zite: persoonlijk magazine op de iPad

Zite is een nieuwe magazine-app op de iPhone. Bijzonder van deze app is dat deze leert van je voorkeuren en de artikelen die je leest.

zite ipadZite is een nieuwe magazine-app voor de iPad. Bijzonder van deze applicatie ten opzichte van de alom geroemde app Flipboard is dat de app leert van je gebruik. Daardoor wordt het nieuws dat je in beeld krijgt, steeds persoonlijker. Zite kan je nieuws, artikelen, blogberichten, video’s en andere content van internet lezen. Je kunt met behulp van je Twitter- of Google Reader-account alvast de app vullen om meteen aan de slag te gaan. Een andere optie is om gebruik te maken van de auto-suggestietool van de ontwikkelaars. Daarmee geef je aan wat je interesses zijn (bijvoorbeeld katten, vegetarisme of motoren) en Zite maakt er een magazine van.


zite ipad magazineJe kunt optioneel met een duim omhoog of omlaag aangeven of je bepaalde content interessant vindt. Ook kun je zeggen dat je over een bepaald onderwerp meer wilt lezen. De app zelf zorgt trouwens ook voor automatische personalisatie aan de hand van de artikelen die je leest. Interessante artikelen kun je delen via Twitter, Facebook en e-mail.

Downloaden: Zite (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
9 maart 2011 om 19:09
Categorie
Nieuws
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.