Wattpad e-bookapplicatie al klaar voor de iPad

Wattpad gaat bij de lancering van de iPad een aangepaste versie van de Wattpad-applicatie uitbrengen, zodat je boeken uit deze populaire community kunt lezen.

wattpadGoed nieuws voor mensen die van plan waren om de iPad te gebruiken om boeken te lezen. De ontwikkelaar van Wattpad heeft namelijk aangekondigd dat ze een iPad-versie van hun populaire ebook-applicatie beschikbaar hebben op het moment dat de iPad officieel gelanceerd wordt. Wattpad noemt zich ‘s werelds meest populaire e-bookcommunity. Je kunt net als in de huidige iPhone-applicatie zoeken door boeken die door de community zijn aangeleverd.
Bij de iPad-versie zullen nog wat extra functies worden toegevoegd.

Natuurlijk is de resolutie van de boeken een stuk hoger vanwege het grotere scherm. Maar er komt ook meer content in die niet in de iPhone-applicatie paste, zoals auteursprofielen, commentaar en een forum. Wattpad is een gratis applicatie die wordt betaald uit advertenties. De iPad-versie zal meer advertenties bevatten, maar de makers beloven dat de gebruikerservaring er niet onder zal leiden.

Wie een iPhone heeft, kan het alvast uitproberen: Wattpad (gratis). Rondkijken op wattpad.com kan natuurlijk ook.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2010, 9:30
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.