Voetbalprimeur krijgt competities, livestanden en live push

Voetbalprimeur heeft vandaag een update gekregen. In de betaalde versie zijn nu competities en livestanden aanwezig, waarbij je ook een push notificatie krijgt bij doelpunten. Voetbalprimeur bevat gegevens over 68 competities en bevat ook Twitter-berichten.

voetbal primeur proDe applicatie Voetbalprimeur heeft vandaag een update gekregen. Zowel in de gratis versie als in de betaalde versie zijn nieuwe functies toegevoegd. In de gratis versie is de Nieuws Push verbeterd. In plaats van push notificaties voor je favoriete club kun je nu zoveel Nederlandse clubs selecteren als je zelf wilt. Er zijn ook verscheidene bugs opgelost en er is een Twitter-functie toegevoegd. Je kunt zien wat er op Twitter gezegd wordt over jouw favoriete clubs en je kunt zelf een Twitter-bericht publiceren wanneer je een interessant nieuwsbericht ziet.

In de betaalde versie is nog veel meer toegevoegd: natuurlijk de Twitter-functie, waarbij je niet alleen nieuwsberichten, maar ook livestanden en uitslagen kunt tweeten. Verder heb je ook in de betaalde versie de mogelijkheid om van zoveel Nederlandse clubs als je wilt push notificaties te ontvangen. De grootste verbetering van de betaalde versie is te vinden bij de competities en livestanden.

Bij de competities kun je nieuws, standen, uitslagen en het speelschema per competitie bekijken. Er zijn 22 competities beschikbaar en de seizoensupdates zijn gratis. Bij de live-standen kun je voor 68 competities van over de hele wereld de standen opvragen voor wedstrijden die vandaag of morgen worden gespeeld.

Voor het eerst kan Voetbalprimeur ook Live Push-berichten sturen: je selecteert je favoriete teams en krijgt push-berichten als de wedstrijd begint en eindigt en als er voor- en tegendoelpunten zijn.

De competities in Voetbalprimeur Pro zijn voor Nederland: Eredivisie, Jupiler League, KNVB Beker, hoofdklasse, nacompetitie, Eredivisie Vrouwen en Supercup. Voor België zijn de volgende divisies aanwezig: Pro League, Second Division, Beker van België, Super Cup en Premier League. Daarnaast zijn er diverse Europese topcompetities aanwezig, zowel van landen als voor heel Europa en wereldwijd.

Downloaden: Voetbalprimeur Gratis (gratis) en Voetbalprimeur Pro (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 december 2009, 23:04
Categorie Sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.