Voetbal International Seizoensgids voor iPad voortaan gratis, straks als EK-gids

De VI Seizoensgids is vanaf nu gratis te downloaden (in plaats van 4,99 euro). Over een paar dagen zal de app worden omgezet naar een Voetbal International-gids voor het EK Voetbal 2012.

vi seizoensgids voetbalDe Voetbal International Seizoensgids is vanaf nu gratis te downloaden op de iPad. Voorheen betaalde je €4,99 voor deze gids. Ben je voetbalgek, dan loont het de moeite om nu alvast te downloaden, want de app zal over een paar dagen een update krijgen en dan worden bijgewerkt naar de VI EK Guide. Zoals de naam al aangeeft ben je vanaf dat moment helemaal klaar voor het EK 2012 in Polen en Oekraïne.

voetbal international seizoensgidsTot nu toe vond je in de app informatie over de Nederlandse competitie met het programma, standen, uitslagen en transfers. Maar daar komt straks verandering in: over een paar dagen vind je in de app alle informatie over deelnemende EK-landen, spelers en wedstrijden. Je ziet precies wie waar speelt en wanneer. Of wie de meeste gele kaarten heeft gekregen. De app geeft ook informatie over tussenstanden, stadions en wat je nog meer wilt weten.

Downloaden: VI Seizoensgids (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2012, 16:31
Categorie Sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.