Update IM+: stemherkenning en push notificaties voor Gmail, Hotmail en Yahoo

Instant messaging-applicatie IM+ heeft een update gekregen. Zo is het onder andere mogelijk geworden om push-berichten te krijgen wanneer je een nieuw mailtje op je Gmail, Hotmail of Yahoo-account krijgt. Misschien wel de belangrijkste feature van deze update is stemherkenning.
Jelle Ages - · Laatst bijgewerkt:

IM+ versie 3.4Instant messaging-applicatie IM+ heeft een update gekregen. Zo is het onder andere mogelijk geworden om push-berichten te ontvangen wanneer je een nieuw mailtje op je Gmail-, Hotmail- of Yahoo-account binnenkrijgt. Ook nieuw zijn de geanimeerde emoticons die je kunt gebruiken tijdens het chatten. Het kopiëren van chatballonnen, zoals dat ook kan in Apple’s SMS-applicatie, is nu eveneens mogelijk.

Maar misschien wel de belangrijkste feature van deze update is de stemherkenning. Deze functie werd een tijdje geleden al aangekondigd en kan gebruikt worden om tekst in te voeren, bijvoorbeeld als je in de auto zit en je je handen aan het stuur moet houden. Gratis is deze functie niet; om deze te gebruiken moet je maandelijks een bedrag van €0,79 betalen. Dit gebeurt door middel van in-app purchase, een betalingsmethode die ontwikkelaars sinds iPhone OS 3.0 kunnen toepassen in hun applicaties. Helaas werkt stemherkenning alleen met de Engelse taal. Of het een goede vervanger voor het toetsenbord is, is nog maar de vraag. Het duurt minstens tien seconden voordat de applicatie de stem heeft omgezet in tekst en helemaal vlekkeloos zijn de teksten (bij mij) niet, waardoor je alsnog het toetsenbord nodig hebt.

Deze update verhelpt ook een aantal bugs en functioneert een stuk soepeler.

Downloaden: IM+ (€7,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:43
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.