Twitter-app Tweetbot heeft weer Retweets-pagina

Tweetbot 2.7.3 voor de iPad herintroduceert een Retweets-pagina waarop je ziet wie je heeft geretweet en hoeveel bereik je daarmee hebt.

Tweetbot op de iPad heeft een nieuwe versie gekregen, die een overzicht van retweets van jouw tweets terugzet in de applicatie. De update heeft te maken met het toepassen van de API-code van Twitter. In vorige versies van de applicatie maakt Tweetbot gebruik van code die niet meer is toegestaan door Twitter vanaf 5 maart. Met het updaten van de toepassing zie je in het Retweet-tabblad alleen berichten van jezelf die door anderen zijn geretweet.

Daartegenover staat dat Tweetbot geen beroep meer doet op de mogelijkheden ‘retweets by you’ en ‘retweets by others’. Het enige dat je nu treft in het overzicht van retweets, zijn de tweets van jou onder elkaar die door anderen geretweet zijn. Je kan per tweet bekijken hoeveel personen de tweet herhaalden en ook wié de tweet herhaalden. Per persoon zie je meteen het aantal volgers en gevolgden staan – zodat je een idee krijgt van het bereik van je bericht.

Ontwikkelaar Tapbots herhaalt nog maar eens dat je Tweetbot dient te updaten naar minimaal versie 2.7.2 voordat het 5 maart is. Als je een oudere versie hebt op die datum, kan je Tweetbot niet langer gebruiken. De huidige update is overigens versie 2.7.3. Die brengt niet alleen de Retweets-pagina terug, maar zorgt er ook voor dat t.co-webadressen goed worden weergegeven in gebruikersprofielen.

Downloaden: Tweetbot for Twitter (iPad) (€2,69, iPad, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 februari 2013, 15:19
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.