Sports Illustrated Swimsuit Edition dit jaar op meer tablets

Sports Illustrated heeft de jaarlijkse badpakkeneditie uitgebracht. De Swimsuit Edition is op meer tablets dan voorheen te gebruiken en bevat allerlei filmpjes, 360 graden-modellen, galerijen en meer.

sports-illustratedSports Illustrated brengt elk jaar een Swimsuit Edition uit, waarin de mooiste badpakken bikinimodellen te zien zijn. De papieren editie is al toe aan de 49e uitgave maar de digitale versie heeft het meeste nieuws te bieden. Naast een iPad-versie is er nu ook een versie die op Nook Color, Galaxy Tab, Kindle Fire, Motorola Xoom en Android-smartphones te bekijken is. De iPhone-versie kreeg een redesign waarbij de interessante artikelen achterwege zijn gelaten zodat je je volledig kunt focussen op de foto’s en andere multimedia. In de iPad-versie is gekozen voor makkelijker wisselen tussen verticale en horizontale lay-outs. Met 65 video’s, scrollbare tekst, galerijen en 360 graden roterende modellen is er genoeg te zien. Inzoomen is echter beperkt en echte 3D-video’s zijn er ook nog niet, maar je kunt de foto’s wel schermvullend bekijken op je televisie dankzij AirPlay en de Apple TV.

Ongeveer eenderde van de video’s is alleen via de tablet te zien. Wie daaraan nog niet genoeg heeft, kan ook video’s van de lancering van het blad bekijken op de Facebook-pagina van Sports Illustrated. Op de iPad heb je twee mogelijkheden: de magazine-app en de Swimsuit Viewer, waarmee je alleen de badpakken en bikini’s te zien krijgt.

Downloaden: Sports Illustrated Magazine (gratis)
Ook verkrijgbaar: Sports Illustrated Swimsuit Viewer (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2012, 11:32
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.