Speel zelf de held van de Hudson met Sully’s Flight

In de game Sully's Flight kun je de landing op de Hudson nog eens zelf naspelen voor 79 eurocent. In de game hoor je de communicatie tussen de grond en US Airways-vlucht 1549.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Sully's FlightAfgelopen januari werd de wereld opgeschrikt door een wonderlijke gebeurtenis: er was een vliegtuig op de Hudson geland. Gelukkig liep het allemaal goed af en kon iedereen ongedeerd het vliegtuig verlaten, dankzij koelbloedig optreden van de piloot, Chesley Sullenberger III. Hoe koelbloedig ‘Sully’ bleef is te zien in deze animatie die van het voorval is gemaakt: terwijl de luchtverkeersleiders ondertussen babbelen over een fout vluchtnummer laat Sully ondertussen het vliegtuig in de rivier landen.

In de game Sully’s Flight kun je de landing nog eens zelf naspelen voor 79 eurocent. In de game hoor je de communicatie tussen de grond en US Airways-vlucht 1549. De game is gebaseerd op de vluchtsimulator X-Plane. Vanaf het opstijgen, het raken van de vogels, het verliezen van de kracht in de motoren en het vliegen over Manhattan: alles zit erin. De bedoeling is natuurlijk om foutloos te landen.

Installeren: Sully’s Flight (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:36
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.