Sit or Squat: met je iPhone naar de wc

De iPhone is handig voor vele dingen, zelfs voor dingen waarvan je in eerste instantie nooit zou denken een iPhone voor te kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld een schone wc in de buurt vinden.
Christiaan Widdershoven - · Laatst bijgewerkt:

Sit or SquatDe iPhone is handig voor vele dingen, zelfs voor dingen waarvan je in eerste instantie nooit zou denken een iPhone voor te kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld een schone wc in de buurt vinden. Dat kan sinds kort met Sit or Squat, een wereldwijde database van wc’s waarbij steeds wordt aangegeven of het een kwestie is van zitten of… squat!

Sit or SquatSit or Squat is natuurlijk beschikbaar voor de iPhone, maar ook voor de BlackBerry. Het programma gebruikt GPS om je huidige locatie te bepalen, en laat dan zien waar het dichtstbijzijnde toilet zich bevindt. Bovendien kun je kijken of de wc schoon genoeg is om eens flink te gaan zitten, of dat een snel plasje plegen eigenlijk al teveel gevraagd is. Gebruikers kunnen namelijk hun waardering voor een toilet geven.

De applicatie maakt gebruikt van Google Maps en bevat een database met 50.000 toiletten wereldwijd erin. Mensen kunnen zelf toiletten toevoegen, dus dit aantal blijft groeien. De applicatie is slechts 0.3 MB groot en is gratis te vinden in de App Store.

Installeren: Sit or Squat (gratis)
Via: NY Daily News
Nieuwtje van Christiaan Widdershoven

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2014, 15:01
Categorie Diensten
Onderwerp toilet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.