SEGA’s Sonic the Hedgehog-games voor iPad afgeprijsd

Liefhebbers van SEGA’s Sonic komen dit weekend aan hun trekken. SEGA heeft drie iPad-games afgeprijsd naar €0,89 zodat je goedkoop kennis kunt maken of kunt zwelgen in nostalgische gevoelens. De korting geldt tot en met zondag. De nieuwste titel in de Sonic-serie, Sonic Dash, is voor het eerst afgeprijsd en is daarmee een interessante game […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

sonic dash ipad gameLiefhebbers van SEGA’s Sonic komen dit weekend aan hun trekken. SEGA heeft drie iPad-games afgeprijsd naar €0,89 zodat je goedkoop kennis kunt maken of kunt zwelgen in nostalgische gevoelens. De korting geldt tot en met zondag. De nieuwste titel in de Sonic-serie, Sonic Dash, is voor het eerst afgeprijsd en is daarmee een interessante game om mee te beginnen. Als Sonic the Hedgehog moet je rennen, springen en draaien door een 3D-omgeving. Je komt obstakels tegen die je in deze snelle rengame moet zien te vermijden, terwijl je ondertussen alles op je pad probeert te slopen. Het is een universele game, dus ook geschikt voor iPod touch en iPhone.

Er zitten meerdere karakters in de game en er zijn power-ups die het leuk maken om de game meermaals te spelen. SEGA heeft nog meer Sonic-games in de koopjesbak gegooid. De grootste korting krijg je op Sonic CD en Sonic The Hedgehog 4 Episode II, die beide van €4,49 naar €0,89 gingen. Je hebt dus keuze genoeg: een rengame, een racegame, een game uit de Sonic the Hedgehog-serie waarbij je via Bluetooth kunt samenwerken of een retro-arcadespelletje waarbij Sonic naar Never Lake afreist.

Hou er wel rekening mee dat de meeste Sonic-games een paar honderd MB’s groot zijn en dus het beste kunnen worden gedownload als je op een Wi-Fi-netwerk zit dat behoorlijk snel is. Ook raden we aan om de prijs nog even goed te controleren voordat je gaat downloaden. De prijs van €0,89 werd bij alle games getoond op het moment dat we dit artikel schreven, maar de korting geldt slechts beperkte tijd.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 maart 2013, 22:43
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.