Pudding Camera krijgt update: meer snelheid, minder bugs

Pudding Camera heeft een update gekregen. Deze foto-applicatie van Koreaanse bodem is een uitdaging om te gebruiken vanwege de Koreaanse interface, maar bevat toch veel leuke toy camera-effecten.

pudding cameraPudding Camera is een foto-app voor de iPhone, waar alleen de echt gemotiveerde gebruikers zich aan zullen wagen. Fotograaf @datzagik attendeerde ons op deze app tijdens een uitje naar de Efteling, een omgeving waar deze app zeer geschikt voor is. Wat Pudding Camera uitdagend maakt, is dat de interface en de beschrijving in de App Store bijna volledig in het Koreaans zijn. Maar ondanks dat, blijkt deze gratis app (zonder advertenties) toch een verborgen pareltje in de App Store, waarmee je leuke dingen kunt doen. Met lenzen en filters creëer je bepaalde effecten. Er is bijvoorbeeld een Fantasy-camera aanwezig, waarmee je een tiltshift-effect creëert. Je kunt ook de belichting aanpassen, zodat de foto lichter of donkerder wordt. In de nieuwste update zijn bugs opgelost en de app is sneller geworden.

Om de nieuwste versie van Pudding Camera te kunnen gebruiken heb je iOS 4.2.1 nodig. Het kost vanwege de taalbarriere wat moeite om te begrijpen wat je precies met deze app kunt doen. Het is nog het beste te omschrijven als een toy camera-applicatie. Het bevat functies die je ook in betaalde apps zoals CameraBag, ClassicSAMP en AndiGraf aantreft. Vanuit de app deel je je foto’s via Facebook en Flickr. De foto’s die Pudding Camera maakt zijn beschikbaar in een resolutie van maximaal 1280 x 1280 pixels. Er zitten wat beperkingen in deze app, maar als je er eenmaal mee aan de slag gaat zul je de charme ervan begrijpen.

Op AppSensei lees je een uitleg wat al die Koreaanse opties nou precies betekenen.

Downloaden: Pudding Camera (gratis)

pudding-camera-iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2011, 18:04
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.