PlaySafe, veilig(er) autorijden met je iPhone

PlaySafe geeft je de mogelijkheid om veilig(er) te kunnen rijden. De applicatie laat het volledige scherm van de iPhone fungeren als afstandsbediening van je muziekbibliotheek.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Playsafe iPhone-applicatieHet is altijd goed als er ideeën uitgevoerd worden waardoor er minder ongelukken gebeuren op de weg. Craig Williams van Chili X moet dat ook gedacht hebben. Hij heeft PlaySafe voor de iPhone uitgebracht, een iPhone-applicatie die je de mogelijkheid geeft je iPhone volledigheid te gebruiken als afstandbediening tijdens het autorijden en zo door je muziekbibliotheek te bladeren.

De applicatie geeft je de mogelijkheid om uit je iTunes-bibliotheek 250 nummers te selecteren. Bij meer nummers kunnen geheugenproblemen optreden, aldus de makers. Als eenmaal je favoriete nummers geselecteerd zijn kun je de iPhone in je carkit bevestigen en gaan rijden. Wil je nu een ander nummer dan kun je gewoon met je vinger over het scherm bewegen. Naar rechts zal het volgende nummer afspelen en naar links het vorige. Eenmaal het scherm aanraken zal het liedjes pauzeren. Dit werkt zowel horizontaal als verticaal. Op deze manier kun je het volledige scherm van de iPhone gebruiken als afstandsbediening en blijft je aandacht makkelijker bij het verkeer op de weg.

Downloaden: PlaySafe ( 0,79)
Bron: ModMyI

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:58
Categorieën Diensten, Muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.