Paper krijgt mengpaneel met meer kleuropties als in-app aankoop

De iPad-app Paper heeft een update gekregen, die het mogelijk maakt om kleuren met elkaar te mixen via een speciaal mengpaneel.

Paper mengpaneelDe bekende teken-app Paper heeft een update gekregen, die het mogelijk maakt om meer kleuren te gebruiken tijdens het tekenen. Een nieuw mixveld laat je voortaan een gekozen kleur mengen met een andere kleur. Hierdoor kun je bijvoorbeeld rood mixen met wit om een lichtroze kleur te krijgen. De update maakt het ook mogelijk om Paper voortaan te gebruiken in combinatie met de drukgevoelige Pogo Connect-stylus.

Door met de klok mee te vegen over het nieuwe mengpaneel wordt de gekozen kleur steeds dieper en donkerder. Tap je in het pallet aan de rechterzijde op een nieuwe kleur en veeg je weer met de klok mee, dan wordt deze in je huidige kleur gemengd. Veeg tegen de klok in en het mengproces wordt teruggedraaid. Je kunt ook op de mixer tappen om drie sliders te krijgen, waarmee je uit een scala aan kleuren kunt kiezen. Hiermee is het makkelijker om een specifieke kleur te krijgen, al mis je dan wel het analoge idee van kleuren met elkaar mengen.

Wil je zelf geen kleuren kiezen of met elkaar mengen, dan kun je ook het kleurenpallet aan de rechterzijde naar boven vegen. Hierdoor verschijnen er meer sets aan kleuren die je tijdens het tekenen kunt gebruiken. Houd je het mengpaneel ingedrukt en veeg je hem naar een kleur in je pallet, dan zal deze kleur daar voortaan worden gebruikt.

Het mengpaneel voor kleuren is na het uitvoeren van de update niet automatisch beschikbaar. Je zult de optie moeten aanschaffen via een in-app aankoop. Je betaalt hier €1,79 voor.

Downloaden: Paper (gratis, met in-app aankopen)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2012, 9:34
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.