Outline+: OneNote-notebooks synchroniseren met Dropbox en Box

Outline+ is een OneNote-app voor de iPad. Je synchroniseert je OneNote-notitieboeken met Dropbox en Box. Later zal ook Skydrive en Sharepoint worden toegevoegd.

outline plusOneNote is misschien niet de meest voor de hand liggende oplossing als je notities op je iPad wilt maken. Je bent immers Apple-gebruiker, wat moet je dan met een notitieblok van Microsoft? Maar als je de mogelijkheden van Outline+ in onderstaand filmpje hebt bekeken ben je misschien toch over te halen. Er zitten wat functies in die het op bepaalde punten makkelijker maken dan bijvoorbeeld Evernote.

Outline+ is een app die gemaakt is door een externe ontwikkelaar, dus niet door Microsoft. Dat heeft als voordeel dat er niet alleen gebruik gemaakt wordt van Microsoft-oplossingen. Je kunt bijvoorbeeld synchroniseren met Dropbox en Box. Ondersteuning voor Skydrive en Sharepoint komt er nog aan. Outline+ is momenteel afgeprijsd van €13,99 naar €1,79.

Zoek je een goede OneNote-app voor de iPad, dan is Outline+ zeker de moeite waard. Je kunt er OneNote-notitieboeken mee bekijken en bewerken. Het is geschikt voor werk, studie en privéprojecten, is al aangepast voor het retinascherm van de nieuwste iPads en is ook nog eens supersnel. Met OneNote kun je notities bijhouden, lijsten maken en outlines (hiërarchische structuren) maken. Je kunt snel ideeën vastleggen, concepten uittekenen, takenlijstjes maken en notitieboeken doorzoeken. De synchronisatie met Dropbox en Box verloopt in twee richtingen, maar je kunt ook via een usb-kabel met iTunes op de computer synchroniseren.

Downloaden: Outline+ (tijdelijk €1,79, iPad, iOS 5.0)

https://www.youtube.com/watch?v=apXEOw7xl6U

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 december 2012, 19:03
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.