Online vergader-app Moxtra nu in het Nederlands

De online vergader-app Moxtra voor iPad en iPhone is nu in het Nederlands uitgevoerd. Met de applicatie kan je ook aantekeningen delen.

Moxtra iPad documenten aantekenenEerder deze maand schreven we al over de iPad-app Moxtra, waarmee je online audioconferences kan houden terwijl je met alle gespreksdeelnemers naar dezelfde documenten kijkt en daar aantekeningen op kan maken. Een nieuwe update heeft ervoor gezorgd dat de applicatie nu in het Nederlands is uitgevoerd. Het is een van de meerdere toegevoegde talen van de bijgewerkte app. Moxtra heeft daarvoor nu ook een wat lange Nederlandstalige slogan in de App Store: ‘Projectmap om te delen, organiseren, presenteren en je verhaal te vertellen’.

Je bent in Moxtra niet beperkt tot het aangaan van een audiomeeting waarin aantekeningen kunnen worden gemaakt. Je kan in de applicatie ook mappen aanmaken met documenten die je op langere termijn deelt met anderen. Elke deelnemer van een map kan aantekeningen op de documenten maken met markeerstiften, tekst, pijlen en audio-opnames. Die zijn allemaal op chronologische volgorde terug te zien en te horen met een menuknop.

Je kan meer lezen over de app in onze uitgebreide artikel over Moxtra eerder deze maand.

Downloaden: Moxtra (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2013, 12:28
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.