Officiële Xbox Live-app voor de iPad verschenen

Microsoft heeft een officiële app voor Xbox Live op de iPad en iPhone uitgebracht. Hiermee kun je jouw achievements bekijken, je avatar aanpassen en berichten naar vrienden sturen.

Xbox Live iPadMicrosoft bracht gisteravond een app voor de iPad en iPhone uit, die het mogelijk maakt om je online profiel op Xbox Live te bekijken. Via deze app heb je onder andere toegang tot je achievements, vriendenlijst en je zelfgemaakte avatar. Helemaal toevallig is de uitkomst van de iPad-app niet: eerder deze week bracht Microsoft ook een update voor de Xbox 360 uit, die een totaal nieuwe interface voor de spelcomputer introduceerde.


Xbox Live iPadLog je met de iPad-app in op je Xbox Live-profiel, dan krijg je toegang tot een groot deel van je profielinformatie. Hierdoor kun je onder andere zien welke achievements je in een game hebt gehaald en wie van je vrienden er de laatste tijd games heeft gespeeld.

Je kunt met de app ook een aantal dingen op Xbox Live aanpassen. Door bijvoorbeeld naar je avatar te gaan kun je zijn uiterlijk en outfit aanpassen. Ook is het mogelijk om te reageren op vriendschapsverzoeken en berichten. Voor sommige functies heb je wel een Xbox Live Gold-account nodig.

Downloaden: My Xbox Live (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2011, 11:35
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.