NRC Handelsblad iPad-applicatie nu in de App Store

NRC Handelsblad is vanaf vandaag ook op de iPad te lezen. NRC heeft een universele app uitgebracht waarin je op het grotere scherm van de iPad de krant kunt lezen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

nrc-ipadHet NRC Handelsblad is overgestapt op een universele applicatie voor iPhone en iPad. Dat betekent dat mensen die ooit de iPhone-applicatie van NRC hebben gekocht, de applicatie nu gratis op hun iPad kunnen installeren. De app kreeg vandaag een update met een vernieuwde interface en de mogelijkheid om previews van artikelen te bekijken. Ook krijg je op de iPad-versie het typische NRC-lettertype te zien.

Wel is er een aandachtspuntje voor mensen die hun krant op meerdere apparaten willen lezen. Heb je een digitaal abonnement van NRC, dan kun je je krant op de iPhone en iPad lezen. Maar mensen die een losse krant voor €0,79 kopen moeten er rekening mee houden dat ze een op de iPad aangeschafte krant alleen op die iPad kunnen lezen. Wil je verder lezen op de iPhone, dan zul je de krant opnieuw moeten aanschaffen. Met het hele gezin de krant lezen, ieder op z’n eigen iDevice, lukt dus alleen als je een abonnement hebt.

Downloaden: NRC Handelsblad (€0,79 – losse kranten €0,79)

nrc-handelsblad-artikel

nrc-handelsblad-ipad

Tipgevers: Roderick, Yocko, Robin

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2010, 22:09
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.