Nissan Cube Party Roundup gratis in de App Store

Na vele andere merken laat nu ook Nissan zich zien in de App Store. Zij komen met cube Party Roundup waarbij het de bedoeling is dat je door de stad rijdt en vrienden ophaalt binnen een bepaalde tijd.
Emiel Janson - · Laatst bijgewerkt:

cube Party Roundup menuNa onder andere Dockers, Volkswagen en Audi laat ook Nissan van zich horen in de App Store. Nissan laat zich zien met de gratis game Nissan Cube Party Roundup. Bij dit spel is het de bedoeling dat je een Nissan bestuurt en daarmee navigeert door een stad. Onderweg moet je vrienden ophalen aan de hand van een WiFi-symbool, dat fungeert als pijl. Je moet er wel rekening mee houden dat je binnen een bepaalde tijd op de juiste plek moet zijn, om je vriend te kunnen oppikken.

Tussendoor krijg je mini-missies, waarbij je bijvoorbeeld nieuwe muziek kunt vrij spelen. Sturen doe je via de accelerometer en je geeft gas of je remt met knoppen in de hoeken van het scherm. De stad is volledig in 3D weergegeven, maar verwacht hier niet teveel van, want de weg zit bijvoorbeeld vast onder de auto, wat een raar beeld geeft.

Wat wel erg leuk is aan Cube Party Roundup, is dat de vrienden die je moet ophalen namen hebben van mensen uit de contactenlijst op de iPhone. Ook kun je de auto met kleine aanpassingen meer eigen maken. Mocht je geïnteresseerd zijn en wil je kijken hoe Cube Party Roundup eruit ziet: je kunt de applicatie gratis downloaden in de App Store.

Info: Nissan Cube Party Roundup

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:48
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.