Nieuwe navigatiesoftware Navmii voor iPhone in ontwikkeling

Navmii is een nieuwe kanshebber voor navigatiesoftware op de iPhone. Ze zijn bezig om een applicatie te ontwikkelen, maar hebben nog geen volledige dekking voor Europa.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

navmii iphoneNavmii is een Britse ontwikkelaar van navigatiesoftware. Ze hebben al Navmii voor Windows Mobile, Nokia’s en laptops uitgebracht en zijn nu begonnen met het ontwikkelen van soortgelijke software voor de iPhone. Op dit moment hebben we er nog niet zoveel aan: er is alleen dekking in Groot-Brittannië en Ierland.

Op de website is wel te zien, dat er software voor Europa en Noord-Amerika aankomt, maar of de iPhone-applicatie daar ook gebruik van gaat maken is nog even afwachten. Navmii maakt gebruik van kaartmateriaal van Tele Atlas, dus in theorie is de applicatie makkelijk uit te breiden. Wat functionaliteit betreft heeft Navmii niet zoveel extra’s te bieden in vergelijking met andere navigatiesoftware. Wel hebben ze de functie GeoFriend.

Dit houdt in, dat je je locatie naar anderen kunt sturen en ook locaties van anderen terug ontvangt. Zo’n vriendenfunctie heeft TomTom als eens geïntroduceerd onder de naam TomTom Buddies. Bij Navmii kun je na ontvangst van de locatie van je vrienden meteen een route er naartoe opvragen.

Meer info: Navmii (dekking)

Via: Navigadget
Tipgever: Marc

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:21
Categorie Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.