Nieuwe Juf Jannie-app vergroot woordenschat van kinderen

Er is een nieuwe iPad-app verschenen in de serie Juf Jannie. De nieuwe app helpt jonge kinderen bij de vergroting van hun woordenschat. Om de lessen op school te kunnen begrijpen hebben kinderen minimaal een basiswoordenschat van zo’n 2.000 woorden nodig. Deze app helpt ze daarbij. De kinderen leren woorden, lidwoorden en zinnen en maken […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

juf jannie 1Er is een nieuwe iPad-app verschenen in de serie Juf Jannie. De nieuwe app helpt jonge kinderen bij de vergroting van hun woordenschat. Om de lessen op school te kunnen begrijpen hebben kinderen minimaal een basiswoordenschat van zo’n 2.000 woorden nodig. Deze app helpt ze daarbij. De kinderen leren woorden, lidwoorden en zinnen en maken ze kennis met allerlei begrippen die met de seizoenen te maken hebben.

De app bevat ook 600 zinnen, die de kinderen leren gebruiken. De app sluit aan op het lesprogramma op de basisschool en is ook goed thuis te gebruiken, om wat extra taalkennis bij te spijkeren.

Na het bestuderen van de woorden en zinnen kan het kind een toets doen, die is afgestemd op het niveau van het kind. Er zijn grappige ballonnen als beloning wanneer het kind 20 vragen goed heeft beantwoord, ook als het niet helemaal foutloos is. Het gaat in deze app ook erom dat de kinderen de discipline hebben om het vol te houden.

Downloaden: Juf Jannie – seizoenen – woordjes leren (€1,79, iPad, iOS 4.3+)

juf jannie 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2013, 22:22
Categorieën Kinderen, Onderwijs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.