Ngmoco en Freeverse gaan 6 iPad-games uitbrengen

Ngmoco gaat samen met Freeverse de game Warp Gate voor de iPad beschikbaar stellen. Rond 3 april, de lanceerdatum van de iPad, willen ze zo'n zes geschikte iPad-games klaar hebben.

warpgateNgmoco is een van de belangrijkste gamesuitgevers voor de iPhone en iPod touch. Ze kondigen aan dat ze op 3 april grootse plannen hebben: rond die magische datum (de officiële lancering van de iPad) moeten er ongeveer iPad-games in de App Store staan.

Ngmoco werkt daarvoor samen met Freeverse, een bedrijf dat ze onlangs overnamen. De afspraak bij die overname was, dat Freeverse de eigen naam handhaaft en onder eigen merk games blijft uitbrengen. Het management van Freeverse blijft ook gewoon zitten. Wat de iPad-games betreft liet ngmoco’s CEO Neil Young weten dat in ieder geval Warp Gate eraan komt.

Warp Gate is een space trading-game, dat er op de iPad prachtig uitziet. Hieronder is een trailer te zien:

Een andere game zou Dropship kunnen zijn, de eerste game die het bedrijf voor de iPhone maakte en die maar matig presteerde. Op het grotere scherm van de iPad ziet het er beter uit. Een andere overweging was dat de omzetting voor de iPad bij deze game makkelijk te doen was. Helaas is er nog niet bekendgemaakt of Freeverse’s succesnummers Flick Fishing, Flick Bowling en Skee Ball ook op de iPad beschikbaar komen. Het complete aanbod van Freeverse is hier te zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2010, 12:39
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.