Uitgelicht
WWDC 2023: alle highlights
Toon of verberg de lijst met posts

Navigon geeft 20 euro korting op Navigon MobileNavigator Europa

Navigon MobileNavigator Europa is afgeprijsd van €99,99 naar €79,99. De actie geldt tot 31 augustus en het zal voor TomTom nog lastiger worden om deze zomer met een concurrerende aanbieding te komen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

navigon mobilenavigatorNavigon stuurde gisteren een nogal cryptisch persbericht rond, waarin ze aankondigden dat de prijs van Navigon MobileNavigator voor Windows Mobile en Symbian met €20 omlaag zou gaan. Verderop in het persbericht stond echter, dat de korting voor alle OS’en zou gelden, maar bij navraag bleek dat toch weer niet het geval. Het definitieve antwoord is nu in de App Store te vinden.


Navigon MobileNavigator is te koop voor €79,99 en dat is inderdaad €20 goedkoper dan de normale prijs. Je hebt alle tijd om te beslissen of je deze navigatiesoftware wilt kopen, want de korting geldt tot 31 augustus. Voor collega-navigatiebedrijf TomTom wordt het door deze actie nog moeilijker om “deze zomer” nog met een concurrerende aanbieding te komen. In kwaliteit ontlopen de twee aanbieders elkaar namelijk niet zoveel.

De prijs van Navigon Mobile Europa ligt nu op hetzelfde niveau als Sygic Mobile Maps Europa. De prijs van de Benelux-versie is hetzelfde gebleven (€69,99). Sta je voor de keuze, dan kun je nu dus voor €10 extra kaartmateriaal van heel Europa erbij krijgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 oktober 2009 om 1:20
Categorie
Navigatie
90 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.