N.O.V.A. 3 verschenen voor de iPad: sci-fi shooter met multiplayer

Gameloft heeft vandaag de multiplayer-shooter N.O.V.A. 3 uitgebracht voor de iPad, iPhone en iPod touch. De game heeft erg veel weg van Halo op de Xbox en Xbox 360.

N.O.V.A. 3 iPadGameloft heeft vandaag de nieuwe sci-fi shooter N.O.V.A 3 uitgebracht voor de iPad, iPhone en iPod touch. Hierin kruip je in de huid van Kal, die terugkeert naar aarde om zijn oorlog tegen een alienras voort te zetten. Naast een 10 levels tellende singleplayer-campagne heeft N.O.V.A. 3 ook een multiplayermodus, waarin je met twaalf spelers tegelijkertijd met en tegen elkaar kunt spelen. N.O.V.A. 3 is sterk gebaseerd op Halo, de bekende shooterreeks op de Xbox en Xbox 360.

De multiplayer-modus heeft verschillende spelmodi. Zo kun je andere spelers neerschieten in Free-for-All, of de basis van je tegenspelers veroveren in Capture the Point.

Je leest meer over N.O.V.A. 3 in ons uitgebreidere artikel op iPhoneclub. De app is universeel, waardoor je hem slechts één keer hoeft te kopen om hem op zowel de iPhone als iPad te spelen.

Downloaden: N.O.V.A. 3 (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2012, 9:46
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.