Uitgelicht
WWDC 2023: alle highlights
Toon of verberg de lijst met posts

MyTraffic: actuele verkeersinfo op je iPhone

MyTraffic is inmiddels in de App Store te vinden. Eerder gaven we een preview van deze applicatie, die toen nog File-Flits heette.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

mytrafficWe hebben eigenlijk al lang aandacht besteed aan de applicatie MyTraffic: precies een maand geleden vertelden we onze eerste ervaringen ermee. Toen heette de applicatie nog File-Flits; inmiddels is een nieuwe naam gekozen (MyTraffic) en kun je de app via iTunes downloaden (gratis!). MyTraffic stelt je in staat om meerdere routes vast te leggen, waarna je op het gekozen traject file-waarschuwingen te zien krijgt.


mytraffic iphoneMyTraffic toont daarbij niet alleen de files, maar ook de flitspalen en wegwerkzaamheden die zijn gemeld. Wat de applicatie extra handig maakt, is dat je via Twitter, sms en e-mail anderen kunt melden dat je later op een afspraak komt. Desnoods stuur je nog een screenshot uit de applicatie mee, om je baas duidelijk te maken dat je echt niet eerder op kantoor kunt zijn.

Onderin de applicatie vind je drie knoppen: Files & Flitsers voor algemeen gebruik, MyTraffic voor de vertragingen die er op jouw ingestelde route(s) staan en de knop Instellingen voor (uiteraard) instellingen. Daarin kun je bijvoorbeeld instellen hoe vaak de files en flitsers moeten worden vernieuwd, welke Twitter-client je gebruikt en hoe je de flitspalen zelf wilt melden (via 0900-nummer of SMS bijvoorbeeld). De applicatie is ontwikkeld in samenwerking met Locatienet/Routenet.

Downloaden: MyTraffic (gratis)
Lees ook onze preview: File-Filts (MyTraffic)

mytraffic

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

34 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.