Mailapp Boxer laat je een eigen inbox maken

Mailapp Boxer laat je na een update een eigen inbox samenstellen op basis van mappen van meerdere mailaccounts.

Boxer iOS 7Mailapp Boxer voor iPhone en iPad is na een update een stuk veelzijdiger en vooral flexibeler. Zo is het voortaan mogelijk om mail in al je inboxen te doorzoeken. Hierbij worden zowel de berichten op je iPhone als op de server doorzocht. Daarnaast kun je een speciale inbox samenstellen die bestaat uit mappen van meerdere e-mailaccounts. Zo filter je bijvoorbeeld nieuwsbrieven van twee aparte adressen in één lijst.

De app kan ook je inboxen samenvoegen terwijl je kijkt naar ongelezen, gesterde of andere belangrijke e-mails. Hierdoor hoef je niet langer van de ene inbox naar de ander te springen om al je e-mailaccounts door te spitten. Boxer zal voortaan ook e-mailadressen opgeslagen in Exchange voor je laden, waardoor je niet langer beperkt bent tot bijvoorbeeld het iOS-adresboek.

Het creëren van een eigen inbox is handig, maar de update lijkt voornamelijk wat onhandigheden uit Boxer weg te werken. Het was immers niet heel praktisch dat je van de ene inbox naar de ander moest springen om al je e-mails te lezen. We zagen Boxer in een eerdere update ook al een mogelijkheid toevoegen waar velen op dag één al op hoopten, toen IMAP-ondersteuning werd toegevoegd.

Downloaden: Boxer (€5,49, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 februari 2014, 8:59
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.