iPhone-game City Bomber tijdelijk gratis

City Bomber is een game waarbij je met een helicopter de stad moet bombarderen. Door een nucleair ongeluk is de stad jarenlang besmet achtergebleven en de overheid wil nu alle gebouwen neerhalen en opnieuw beginnen.

city bomberCity Bomber is een game waar je voorheen €1,59 voor moest betalen, maar die je nu tijdelijk gratis kunt downloaden. In de game ben je een piloot en sta je voor de lastige taak om allerlei obstakels te vernietigen. Er zijn 10 levels, van eenvoudig tot moeilijk. Om het extra spannend te maken heeft de ontwikkelaar een verhaal bedacht: na een nucleaire ramp is de complete stad vernietigd door radio-actieve deeltjes. Na 30 jaar heeft de overheid besloten om de stad te vernietigen en compleet opnieuw te beginnen.

Jouw taak is om zoveel mogelijk gebouwen op te blazen met behulp van de raketten die je aan boord van je helicopter meevoert. De game is voorzien van een originele soundtrack, is te bedienen via het touchscreen en je kunt tussentijds pauzeren. Leuk voor mensen die van helicoptergames houden.

Downloaden: City Bomber (normaal €1,59 – tijdelijk gratis)

city bomber screens

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2010, 13:45
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.