Internationaal magazine de Architect op de iPad te lezen

de Architect heeft de internationale editie als iPad-app uitgebracht. In de Architect vind je vier themanummers over wellness, retail, theaters en villa's.

de architect ipadDe Architect is in Nederland het bekendste tijdschrift voor architecten. Via de iPad kun je nu de internationale editie van dit blad lezen. Aan de iPad-app hebben de makers exclusieve content toegevoegd in de vorm van diashows, video’s, interactieve tekeningen, linkjes, pop-ups en extra informatie. Er zullen in 2012 vier uitgaves verschijnen van deze internationale editie.

Ze zijn gewijd aan vier thema’s: Wellness in mei, Retail in juni, Theatres in oktober en Villas in december. Net als in de gedrukte editie vind je in de iPad-app uitgebreide artikelen en interviews. Abonnees van de Architect kunnen de tijdschriften gratis downloaden, na het invoeren van gebruikersnaam en wachtwoord. Je kunt ook losse nummers kopen voor €4,99. De Architect behandelt thema’s als architectuur, stedelijke planning, technologie en interieurontwerp. Eerder bracht de Architect al een interieurspecial uit.

Downloaden: de Architect (gratis, aankoop of abonnement vereist)

de architect pagina

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2012, 13:40
Categorieën Kiosk, Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.