Imo messenger nu volledig vernieuwd voor iPad

iOS-chatapplicatie imo messenger is ook voor de iPad volledig vernieuwd. Zo heeft de app een eigentijds nieuw ontwerp.

imo messengerChatapplicatie imo messenger werd op de iPhone onlangs nog flink onder handen genomen en nu is ook de iPad-versie aan de beurt. De app heeft na de laatste update een totaal vernieuwde interface gekregen, waardoor hij er een stuk eigentijdser uitziet. Ook is het voortaan makkelijker om foto’s te delen met andere gebruikers die imo’s eigen chatdienst gebruiken. De app ondersteunt nu ook de VoIP-mogelijkheden van de iPhone-versie, waardoor je met andere imo-gebruikers kunt internetbellen.

Hoewel imo een eigen chatdienst heeft, kun je de applicatie in de eerste instantie gebruiken om te chatten via bijvoorbeeld Windows Live Messenger, Skype, Google Talk en AIM. De ontwikkelaar probeert via de iPhone-app echter al een tijdje zijn eigen service aantrekkelijker te maken. Zo kreeg de iPhone-versie eerder al de hierboven genoemde internetbelfunctie.

Start je imo messenger voor het eerst op, dan verzoekt de app je om je telefoonnummer in te vullen zodat je een account kunt aanmaken. Heb je geen telefoon bij de hand, dan kun je ook een account in combinatie met je Facebook- of Twitter-account maken.

Downloaden: imo messenger (gratis, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 december 2012, 22:39
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.