Flight Control HD voor iPad vandaag gratis te downloaden

Flight Control is vandaag gratis te downloaden bij Electronic Arts. De lijnentrekgame Flight Control voor iPad zorgde voor een aparte categorie games en won vele prijzen. Normaal betaal je 4 euro voor Flight Control HD.

flight controlDe vliegtuiggame Flight Control HD is vandaag gratis te downloaden. Het geldt zowel voor de iPhone-versie (normaal €0,79) als voor de iPad-versie (normaal €3,99). Vooral op de iPad bespaar je dus flink wat geld door de game nu te installeren. Flight Control is een klassieker op het iOS-platform, omdat het een compleet nieuwe categorie games opleverde: lijnentrekgames.

Je moet met je vinger de baan van een vliegtuig aangeven. Daarbij moet je proberen om zoveel mogelijk vliegtuigen veilig naar de landingsbaan te loodsen, zonder dat ze met elkaar botsen. Het gaat dus om stressbestendigheid en snel beslissingen nemen als het speelveld zich vult met teveel vliegtuigen.

De iPad-versie van de game verscheen in maart 2010 en de game is sindsdien wel regelmatig afgeprijsd maar hij is nog nooit gratis geweest. Dus dit is echt een buitenkansje. Er verschijnen regelmatig kleine updates.

Downloaden: Flight Control HD voor iPad (tijdelijk gratis, normaal €3,99)
Ook verkrijgbaar: Flight Control (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2011, 11:28
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.