Dolphin Browser 7.0: open tabbladen synchroniseren met pc

iOS-webbrowser Dolphin Browser kan voortaan geopende pagina's sturen naar een pc. Ook vanaf je computer kun je een open tab laden op je iDevice.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Dolphin Browser iconEen update voor iOS-browser Dolphin zorgt ervoor dat de app voortaan kan communiceren met Chrome, Firefox of Safari op je computer. Door een plugin op je pc te installeren, is het mogelijk om tabs, afbeeldingen en andere informatie tussen Dolphin en de andere browsers uit te wisselen. Dit maakt het makkelijk om bijvoorbeeld een webpagina op je computer direct op je iPhone te openen.

Dolphin 6.0Om gebruik te maken van Dolphin Connect moet je eerst de plugin voor je huidige browser installeren. Je logt vervolgens in met een account op zowel je computer als de iPhone-applicatie, waarmee de informatie wordt uitgewisseld. De plugin voegt een knop toe aan de browser op je computer, waar je op kunt drukken om een geopende pagina naar je iOS-apparaat te sturen. Een optie in de iOS-app laat je ook een mobiel geopende site op je desktop laden. Ben je ingelogd, dan worden ook de tabbladen die openstaan op je computer getoond op je iPhone.

Je kunt na de update niet alleen met jezelf pagina’s delen: zit iemand op hetzelfde Wi-Fi-netwerk, dan kun je hem via Dolphin ook een tabblad toesturen.

Downloaden: Dolphin Browser (gratis, iPhone, iOS 4.3+)
Downloaden: Dolphin Browser for iPad (gratis, iPad, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2013, 14:42
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.