Defender Chronicles: tower defensegame met eigen insteek

De nieuwe game Defender Chronicles zal vanaf mei verkrijgbaar zijn in de App Store. De game gaat €3,99 kosten en een combinatie bieden van tower defensegame en rollenspelavontuur. In een middeleeuwse fantasiewereld is Londrom, de hoofdstad van de mensen, in handen gevallen van Orc Hordes.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

defender chroniclesDe nieuwe game Defender Chronicles zal vanaf mei verkrijgbaar zijn in de App Store. De game gaat €3,99 kosten en een combinatie bieden van tower defensegame en rollenspelavontuur. In een middeleeuwse fantasiewereld is Londrom, de hoofdstad van de mensen, in handen gevallen van Orc Hordes. Als warlord moet je het rijk verdedigen tegen de invasie van Orc Hordes en tegelijk de Undead buiten de deur houden. De game bevat 6 verschillende defenders, 5 vechtgebieden, 5 gamemodes en 4 moeilijkheidsgraden.

Elke moeilijkheidsgraad is voor een andere doelgroep aangepast zodat je ook als beginner het idee hebt dat je er iets van hebt gebakken. De verhaallijn is volgens de ontwikkelaar ook goed uitgedacht en je krijgt er vier originele soundtracks bij.

defender chronicles

Vijandige eindbazen zijn er ook in overvloed: ze hebben namen als Gnoll Captain, Orc Chieftain, Queen Goblin, Wyrm Rider Duo, Awe Inspiring Giant Golem en Meat Chomping Slimeballs.

Via: Touch Arcade

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:39
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.